Miriuţă, criticat dur de un jucător de la CFR: „E un om laş şi lipsit de respect. Nu îşi va aduce nimeni aminte de el”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Miriuta
Vasile Miriuta

Vasile Miriuţă, antrenorul care a preluat pe CFR Cluj în această iarnă, a lăsat în general o impresie bună la echipa ardelenilor.

Tehnicianul clujenilor are îmsă şi contestatari în echipă, iar unul dintre ei este francezul Robert Maah, care îşi va rezilia contractul cu gruparea din Ardeal. Nemulţumit că nu a fost folosit de Miriuţă în retur decât foarte puţin, Maah l-a desfiinţat pe acesta într-un interviu pentru stiridesport.ro:

 "Domnul antrenor, pe lângă că era lipsit de respect, avea curaj doar în faţa jurnaliştilor. Cu noi, faţă în faţă, nu mai avea atâta curaj, era un laş. Înţeleg, nu sunt Ronaldinho sau Messi, înţeleg job-ul unui antrenor. Un tehnician trebuie să facă nişte alegeri, va prefera mereu un jucător înaintea altuia. Am învăţat să respect deciziile lui, deşi e normal să nu accepţi statutul de rezervă, să lupţi pentru a deveni titular. Dar, aici, n-a fost vorba de primul unsprezece, de primii 18. În acest caz, Miriuţă a vrut să mă scoată din lot, pur şi simplu...El este norocos că antrenează la CFR Cluj. Este un antrenor care nu are nimic special.Calitatea de a fi om e unică...Ne amintim de antrenori, fotbalişti şi jurnalişti. Îşi va aminti însă cineva de omul Miriuţă? Mă îndoiesc!"

Robert Maah (29 de ani) a venit anul trecut de la Citadella (Italia) şi a jucat 19 meciuri pentru CFR

Robert Maah
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite