Mirel Rădoi: „Un prim obiectiv a fost atins, dar acum obiectivul s-a schimbat. Se poate mai mult!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
EURO 2019 Anglia U21 - România Mirel Radoi U21 FOTO EPA-EFE

Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Mirel Rădoi, a declarat că echipa sa nu se mai mulumeşte doar cu obiectivul avut inainte de începerea competişiei, calificarea la JO 2020.

“Visul nostru nu trebuie să se oprească aici. Suntem conştienţi de valoare adversarului, dar suntem pregătiţi. Ştim totul despre ei. Un prim obiectiv a fost atins, mergem la Jocurile Olimpice, dar acum obiectivul s-a schimbat. Se poate şi mai mult!

Va trebui să înscriem mâine seară, pentru că nu am făcut-o în ultima partidă şi trebuie să arătăm că nu degeaba am ajuns pe locul doi la echipa cu cele mai multe goluri înscrise. 

În al doilea rând cred că atâta timp cât nu vom primi gol şi vom fi foarte organizaţi putem să punem probleme mari Germaniei mâine seară. Sunt destul de periculoşi când au mingea, sunt dinamici, fac un pressing agresiv, dacă nu vom fi receptivi putem întâmpina probleme destul de mari"”, a spus Rădoi,  înaintea duelului cu Germania din semifinalele EURO U21!

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, atacantul George Puşcaş a vorbit şi el de spre meciul din semifinale: “Ştim că va fi foarte greu, ne-am pregătit pentru acest duel. Totul e posibil, am demonstrat că avem valoare şi putem face lucruri importante împreună ca grup. Acesta e secretul nostru, unitatea! În plus, cu atâţia suporteri în tribune, vom fi ca acasă, iar asta este un alt atuu al nostru!”, a spus Puşcaş

În prima semifinală, joi, de la ora 19.00. România va întâlni Germania, la Bologna, în timp ce în a doua semifinală Franţa va juca cu Spania, la Reggio Emilia. de la ora 22.00.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite