Mirel Rădoi: „Performanţa este puţin umbrită de doi dintre suporteri, care au lovit-o pe soţia lui Cristi Manea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radoi

Antrenorul echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi, a vorbit pentru TVR imediat după terminarea meciului România - Franţa, care a consfinţit calificarea echipei noastre în semifinale

“Istoria continuă, povestea continuă şi indiferent de adversar trebuie să continuăm povestea asta frumoasă. Felicit jucătorii, felicit suporterii, chiar dacă această performanţă este puţin umbrită de doi dintre suporteri care au lovit-o pe soţia lui Cristi Manea. Suntem fericiţi să am terminat pe primul loc. Am meritat acest punct. Francezii nu ne-au surprins absolut deloc din punct de vedere tactic. rebuie să fie mândri de noi , nu e deloc uşor. Mai ales când naţionala Franţei vine şi îţi mulţumeşte… După ce ne vom bucura câteva ore începem să lucrăm la partea de recuperare”, a spus Rădoi la TVR.

Echipa României s-a calificat pentru prima dată în istorie în semifinalele unui Campionat European de fotbal de tineret, performanţă care vine la pachet şi cu participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. În ultimul meci din grupă, echipa antrenată de Mirel Rădoi a terminat la egalitate, scor 0-0, cu formaţia Franţei, luni seara, în Grupa C a turneului din Italia şi San Marino, pe Stadionul ''Dino Manuzzi'' din Cesena.

În semifinale, joi, de la ora 19.00, România va întâlni Germania, la Bologna, iar Franţa va juca cu Spania. România a participat ultima dată la JO de la Tokyo din 1964.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite