Mirel Rădoi, Marius Niculae şi Petre Marin au prezentat noile ghete Nike T90 Laser III

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mirel Rădoi, Marius Niculae şi Petre Marin au prezentat noile ghete Nike T90 LaserIII. După înfrăngerea în faţa Israelului de miercuri, căpitanul naţionalei Mirel Rădoi, dinamovistul Marius Niculae şi stelistul Petre Marin au fost prezenţi la un eveniment care a avut loc la Plaza Romania, unde au prezentat noul model de ghete Nike Total 90 Laser III

Fostul stelist Mirel Rădoi şi căpitanul dinamoviştilor Marius Niculae au mai avut plăcerea de a juca cu aceste ghete, ambii marcând pentru Al Hilal şi respective Dinamo, “câinele” marcând chiar în prima etapă a returului cu Universitatea Craiova. În schimb, Petre Marin va avea plăcerea să poarte noile ghete chiar în etapa viitoare, când Steaua se va deplasa la Urziceni pentru derbyul cu Unirea.
Totul s-a petrecut la parterul mall-ului unde aproximativ 100 de simpatizanţi ai fotbalului şi în prezenţa a două grupe de juniori ai Stelei şi ai lui Dinamo, cei trei fotbalişti şi-au spus părerea despre performanţele noilor ghete. “Am avut plăcerea să joc cu acest tip de ghete cu care am şi marcat în Arabia Saudită. Pot spune că este cel mai reuşit model, dar este creat în special pentru atacanţi, dar şi noi avem avantajul că se poate înscrie uşor de la distanţă”, a declarat Rădoi. Vedeta lui Dinamo, Niculae a fost foarte încântat de aceste încălţări, mai ales că a înscris al doilea gol din meciul cu Craiova. “Am probat ghetele şi mi-au adus noroc. Am marcat în prima etapă cu Craiova. Te simţi foarte bine, loveşti mingea foarte bine şi ai un control foarte bun al mingii. Acele striaţii te ajută să imprimi efectul dorit”, a spus dinamovistul. După o sesiune de autografe şi o şedinţă foto cu admiratorii celor trei, jucătorii au urcat la etaj, acolo unde este magazinul official de prezentare pentru o a doua sesiune de autografe şi intreviuri. “Când mi-am cumpărat prima pereche de ghete, am dormit încălţat cu ea. Dimineaţa mă îmbrăcam în echipament, îmi luam ghetele în picioare şi alergam prin casă”, a încheiat Rădoi.
Cel mai nou model de ghete de la Nike, T90 Laser III se găseşte în toate reprezentanţele Nike din Bucureşti şi Romania, iar preţul unei astfel de perechi costă 869,99 de lei.

Rooney şi Torres poartă aceste ghete
Vedetele lui Mancheste United şi Liverpool, Wayne Rooney şi Fernando Torres au optat şi ei pentru acest tip de ghete foarte performante. “Am lucratîmpreună cu Nike la designul noii ghete Total90 Laser III şi cu siguranţă oferă o nouă dimensiune jocului, un şut mai puternic şi o precizie îmbunătăţită a traictoriei”, a afirmat spaniolul Torres.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite