Mirel Rădoi, dezvăluiri şocante! 50.000 de euro este şpaga pentru convocarea la echipa naţională de tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei naţionale a României, Mirel Rădoi, a povestit, la Telekom Sport, că a primit o ofertă de 50.000 de euro pentru a chema anumiţi jucători la lotul de tineret.

Episodul relatat de Rădoi a avut loc pe vremea când antrena reprezentativa de tineret şi lasă să se întrevadă jocurile de culise din fotbalul românesc şi presiunile la care sunt supuşi selecţionerii loturilor reprezentative. Tehnicianul care a ajuns cu naţionala Under 21 până în semifinalele Campionatului European din 2019 a povestit că nu a fost abordat direct, ci prin intermediari şi a vehiculat suma de 50.000 de euro. 

"Cineva a încercat oarecum. Iar eu am zis: sunt de acord, pentru un jucător, îţi iau banii 50.000 de euro şi îl chem, dar în secunda doi, după ce îmi dă banii, poliţia e la uşă. Au încercat să spună prin anumite persoane, să ajungă la urechea mea, că ar fi persoane în stare să-mi dea bani dacă ajung jucători la echipa naţională de tineret. În sistemul ăsta ne-am învârtit.

Cine şi-a putut închipui că poate veni la mine, cu orice sumă de bani, ca eu să chem un jucător?. La fel o să răspundă şi Florin Prunea, cel care a spus că mi-a făcut convocările directorul tehnic al naţionalei. Am ajuns la concluzia că, dacă nu acţionezii oamenii în instanţă, situaţiile se vor repeta", a declarat Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite