Mirel Rădoi, antrenor la U21 si jucător în Liga 1 la minifotbal

Mirel Rădoi, antrenor la U21 si jucător în Liga 1 la minifotbal

Mirel Rădoi

Echipa lui Petre Marin, Old New Stars, a făcut câteva achiziţii importante inainte de startul noului sezon al campionatului de minifotbal Victory Cup.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu siguranţă, cel mai răsunător transfer este cel al lui Mirel Ràdoi, fostul căpitan al Stelei în perioada UEFAntastica. Old New Stars este fostul Pronostic Sportiv, echipă care activează de ani buni la campionatul de minifotbal din Bucureşti,  Victory Cup Casa Pariurilor. 

În această ediţie a campionatului de minifotbal echipa lui Ghionea şi Petre Marin l-a pierdut pe Bănel Nicoliţă, care odată cu promovarea formaţiei din Făurei în Liga a treia, nu mai are drept de joc în competiţiile de amatori. În locul lui Bănel, au venit, în schimb, Mirel Ràdoi şi Rică Neaga. Pe cei doi, alături de Bogdan Pătraşcu, Stelian Stancu, Sorin Paraschiv, Petre Marin sau Sorin Ghionea îi puteţi vedea în fiecare săptămână în Militari, la campionatul de minifotbal Victory Cup Casa Pariurilor, competiţie care se disputa sub egida FRF. Colegii de generaţie îi ţin pumnii strânşi selectionerului U21 în cele două meciuri, cu Portugalia şi Bosnia, care pot decide calificarea tricolorilor mici la turneul final din 2019.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările