Mircea Sandu, după renta „nesimţită” pe care şi-a fixat-o din banii FRF: „Este mult prea puţin ce primesc! Fără 200.000 de euro pe an n-aş mai face nimic în fotbal”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 24 de ani în fruntea FRF, Mircea Sandu a decis să plece de la Federaţie nu înainte de a-şi fixa o rentă viageră mai mare decât salariul succesorului său.

Socotită iniţial" nesimiţită" de noul şef al fotbalului Răzvan Burleanu, renta lui Mircea Sandu nu-l deranjează câtuşi de puţin pe cel poreclit "Naşul". "Care e problema? Este prea puţin ce primesc, este prea puţin. Ca preşedinte de Federaţie, am stat ca un fraier. Daca aş fi din nou preşedinte, sub 200-300.000 pe an nu aş munci nicio secundă. Şi îi recomand şi actualului preşedinte, sub 150.000 de euro să nu muncească. Eu am făcut sute de milioane în Federaţie şi nu am beneficiat de unu la suta", a spus Mircea Sandu la Dolcesport. Cosmin Băleanu, unul dintre realizatorii emisiunii la care era invitat Naşul, a spus că lui, personal, decizia acordării acelei rente i-a lăsat un gust amar, moment în care sandu l-a luat la mişto: "Păi să-ţi dau o bomboană. Am o bombonică la mine"

Ce beneficii are Mircea Sandu
- rentă viageră de 50.000 de euro pe an.
- birouri pentru el şi subordonaţii săi pe suprafaţa unui etaj întreg din clădirea vecină FRF.
- convorbiri telefonice nelimitate.
- cheltuieli de protocol de maximum 10.000 RON/lună.
- plata eventualelor tratamente sau intervenţii medicale, indiferent de suma necesară.
- bilete de avion business class la meciurile naţionalei, cheltuieli de cazare la hotel de minim 5 stele, diurnă de 500 de euro.

- obligativitatea FRF de a-l nominaliza ca şi candidat pentru Comitetul Executiv UEFA .

Renta lui Mircea Sandu stârneşte furia echipelor mici

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite