Reacţia lui Mircea Sandu, după ce a fost făcut şoarece de către Răzvan Burleanu: „Şobolanul-şef va dispărea curând“

Reacţia lui Mircea Sandu, după ce a fost făcut şoarece de către Răzvan Burleanu: „Şobolanul-şef va dispărea curând“

Mircea Sandu

Războiul dintre Mircea Sandu şi Răzvan Burleanu, fostul şi actualul preşedinte al FRF, pare să atingă cote maxime, câtă vreme s-a trecut la jigniri.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Nu pot să nu remarc declaraţia unui onorabil care spunea că nu vrea să fie călcat pe coadă. Există cîteva principii fundamentale pe care trebuie să le respecţi cînd te muţi într-o casă. În primul rînd trebuie să faci o deratizare sănătoasă, astfel încât să fii sigur că nu mai găseşti niciun şoarece pe care să-l calci pe coadă şi care are scopul de a-ţi roade temeliile clădirii", a declarat Burleanu, iar replica Naşului nu s-a lăsat aşteptată: "Şobolanul-şef care e acolo va dispărea cît de curînd, cu şoarecii pe care i-a adus. Vor dispărea curînd. Au venit cu o sacoşă de plastic, şobolanul a venit cu şoriceii după el, dar şoriceii vor să roadă şi ei, dar nu-i lasă lumea fotbalului.Cine face fotbalul românesc de rîs, dacă el în loc să se ocupe de fotbalul românesc are o obsesie cu numele meu? Nu o să ajungă nici la 0,02 la sută din ceea ce am creat eu pentru fotbalul românesc. În primul rând pentru că nu va avea timpul necesar. Şi îmi pare rău că nu va sta prea mult să se facă de râs defintiv şi irevocabil", a declarat Sandu conform Mediafax. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: