Mircea Sandu îi linişteşte pe fanii olteni. Ce a spus fostul preşedinte al FRF despre dreptul CSU Craiova de a promova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu e de partea lui CSU Craiova în disputa privind promovarea în Liga 1
Mircea Sandu e de partea lui CSU Craiova în disputa privind promovarea în Liga 1

Fostul preşedinte al FRF consideră că CS Universitatea Craiova nu trebuie să aibă emoţii în privinţa promovării, dacă vor obţine acest drept pe teren, la finalul play-off-ului din Liga a 2-a.

CS Universitatea Craiova, echipă înfiinţată în vara anului trecut, care este afiliată provizoriu la FRF, nu ştie încă dacă are dreptul să promoveze în Liga 1, deşi în acest moment este angrenată în play-off-ul de promovare din Liga a 2-a.

Echipa lui Gabi Balint va afla dacă poate promova după ce Comisia de Disciplină din cadrul FRF se va reuni pentru a decide soarta grupării din Bănie. Mai mult decât atât, Adunarea Generală a federaţiei va decide prin vot dacă CSU Craiova primeşte dreptul de afiliere definitivă. Astfel, soarta oltenilor stă în mâna membrilor celor două comisii, însă Mircea Sandu, fost preşedinte al FRF, consideră că trupa din Bănie nu trebuie să aibă emoţii în privinţa promovării.

Haos la prima şedinţă a FRF cu Burleanu preşedinte! Comitetul Executiv s-a amânat o săptămână, situaţia Craiovei a rămas "suspendată"

"Eu nu înţeleg de ce se tergiversează atât acest caz! Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare: CS Universitatea Craiova are dreptul, conform regulamentelor în vigoare, să promoveze în Liga 1! E simplu! Bineînţeles, dacă această echipă termină în clasament pe o poziţie ce-i asigură promovarea. Asta contează, pentru că în rest nu văd nicio problemă !", a declarat Mircea Sandu la Digi Sport. 

CS Universitatea Craiova este liderul play-off-ului din Seria a II-a a Ligii a II-a şi aşteaptă confirmarea oficială că pot juca în prima ligă din sezonul viitor, dacă vor termina competiţia pe primele două locuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite