Mircea Sandu îşi umflă muşchii: „Sunt multe ţări care vor sprijinul meu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu
Mircea Sandu

Plecat din fruntea FRF după 24 de ani, Mircea Sandu s-a remarcat în ultimele luni doar prin îndârjirea prin care îşi apară renta viageră şi benefiicile smulse de la Federaţiei.

Între el şi actualul preşedinte Răzvan Burleanu nu există nicio colaborare, ba mai mult, cei doi sunt chiar în război, din cauza banilor pe care Sandu îi ia în continuare de la Federaţie. Burleanu a dezvăluit pentru Prosport că Naşul este cu salariul la zi, încasând 20.000 de euro pentru ultimele cinci luni, în vreme ce Sandu s-a plâns că nimeni nu-l mai bagă în seamă de la Federaţie. 

"Din tot ce este trecut acolo, nu s-au realizat decât două lucruri: renta şi nişte combustibil. Probabil că acest litigiu pe care l-a pornit Federaţia va ajunge în instanta. La noi se incearcă discreditarea. Chiar nu găsesc răspunsul pentru tratamentul de care mă "bucur". Am avut dialog (n.r. cu Razvan Burleanu) doar in prima zi. Ce apare este o mizerie. Problema este că sunt alte ţări care candidează pentru organizarea Euro 2020. Vin la mine ţări care fac lobby, să îi sprijin pe ei, galezii, belgienii, azerii, în timp ce de la Federaţia noastră nu mă întreabă nimeni nimic. Eu însă fac lobby pentru România, mă voi lupta ca România să obţină organizarea CE 2020. Cei din actuala conducere a FRF nu m-au contactat să îmi spună ce planuri au, ce vor să faca, iar eu nu comentez activitatea lor", a spus Sandu la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite