Mircea Rednic a plecat de la Petrolul! Posibilă variantă pentru Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic FOTO FCPetrolul.ro
Mircea Rednic FOTO FCPetrolul.ro

Tehnicianul de 53 de ani şi-a reziliat contractul cu gruparea prahoveană, urmând ca Petrolul să intre pentru ultimele etape pe mâna secundului Vali Sinescu.

Mircea Rednic, 53 de ani, a încheiat colaborarea cu Petrolul Ploieşti, deşi în urmă cu câteva etape anunţase că mai stă un an. Rednic va fi înlocuit la Petrolul cu Mihai Teja. Acesta a pregătit deja două echipe aşa că va intra oficial în pâine abia din sezonul viitor. Până atunci, Teja va fi angajat pe post de consilier, iar Sinescu va conduce echipa ca principal.

Cât despre Rednic, el ar putea fi o variantă pentru postul de antrenor la Dinamo. Cu rezultate submediocre de la revenirea sa în "Groapă", Flavius Stoican e pe picior de plecare. Totuşi, Rednic ar dori să revină la o echipă din străinătate, mai ales că nu e încântat de o nouă colaborare cu Dinu Gheorghe, actualul preşedinte de la Dinamo. 

Comunicat FC Petrolul

"Colaborarea dintre FC Petrolul Ploieşti şi antrenorul principal Mircea Rednic s-a încheiat astăzi, decizia rezilierii contractului fiind luată în urma unei înţelegeri amiabile între părţi. În aceste condiţii, echipa petrolistă va fi condusă, în perioada rămasă până la finalul sezonului, de către Valentin Sinescu, cel care a îndeplinit, până acum, funcţia de antrenor secund.

Început în iarnă, cel de-al doilea mandat al lui Mircea Rednic pe banca „galben-albaştrilor” a totalizat 15 partide oficiale, 13 în Liga I şi două în Cupa României, bilanţul fiind de patru victorii, cinci remize şi şase înfrângeri.

FC Petrolul Ploieşti îi mulţumeşte domnului Rednic pentru activitatea depusă în această perioadă şi îi urează mult succes în viitor!". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite