Mircea Rednic: Mi-am prelungit contractul, iar Geraldo şi Teixeira nu mai intră în planurile mele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic FOTO FCPetrolul.ro
Mircea Rednic FOTO FCPetrolul.ro

Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Mircea Rednic, a declarat după înfrângerea din meciul cu FC Viitorul, scor 1-2, că şi-a prelungit pentru încă un an contractul cu gruparea prahoveană şi a precizat că jucătorii Geraldo Alves şi Felipe Teixeira nu mai intră în planurile sale.

"Am făcut un meci bun, dar am început cu 0-1 în urma unei faze fixe. Am avut o primă repriză bună, am avut ocazii, dar nu am reuşit să marcăm. Lucrurile se vor îmbunătăţi pe viitor. Mi-am prelungit contractul pentru încă un an, iar viitorul Petrolului nu va fi în jurul lui Geraldo şi Teixeira. Ei nu mai intră în planurile mele. Vor trebui să-mi demonstreze că mă pot baza pe ei în sezonul viitor. Vestiarul nu se strică", a spus Rednic la Digi Sport.

Echipa Petrolul Ploieşti a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), de formaţia FC Viitorul, în ultimul meci al etapei a XXVI-a a Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Mitrea '11 şi Manea '67, în timp ce pentru gazde a înscris Vasilache, în minutul 89.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite