Mircea Rednic îi atrage atenţia lui Cristoph Daum: "Are lângă el un şarpe alunecos!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al lui Dinamo îi cere selecţionerului german Cristoph Daum să aibă mare grijă la un membru al staffului său.

Mircea Rednic nu e de acord cu numriea lui Cristoph daum la cârma echipei naţonale, dar îi cere selecţionerului german să se ferească de secundul său, Ionuţ Badea. Rednic i-a reproşat lui Daum tactica aleasă în meciul cu Muntenegru şi introducerea tardivă a lui Alex Chipciu. 

"Nu se impunea aducerea unui antrenor străin la naţională. Văd că naţionala noastră e condusă de jurnalişti! L-am auzit eu ce analize a făcut acel jurnalist mediocru... La experienta lui Daum, el trebuia să reacţioneze imediat, la pauză. A făcut-o târziu. Credeţi că eu l-am înţeles când am văzut că nu l-a băgat pe Chipciu? Iordănescu s-a bazat pe el când nu trebuia, Daum nu s-a bazat pe el când trebuia, că joacă titular în Belgia şi e decisiv.

Mai vinovat e Ionuţ Badea, pe care îl cunosc, l-am avut jucător. E ca un şarpe alunecos … Isăilă trebuia să fie în locul lui, putea să-l ajute mai bine pe Daum.

Nu zic de mine, dar există alţi antrenori români care puteau să preia fără probleme naţionala. Eu nu au fost ofertat în nicio clipă", a declarat Mircea Rednic, conform sptfm.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite