Mircea Lucescu, tratat oribil în Ucraina: Filmarea care arată cât de mult îl detestă fanii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu

La 75 de ani, cel mai galonat antrenor din fotbalul mondial aflat în activitate trăieşte o perioadă destul de urâtă la Dinamo Kiev, unde, paradoxal, are rezultate excelente.

Mircea Lucescu a fost contestat vehement din prima zi în care a fost numit la Dinamo Kiev şi, din acest motiv, într-o primă fază, a şi intenţionat să plece de la echipă. A fost însă întors de la drum de fraţii Surkis, care conduc această grupare.

„Il Luce“ e detestat de suporterii de la Dinamo, deoarece a stat 12 ani pe banca rivalei Şahtior Donţek, cu care a cucerit 22 de trofee, inclusiv opt titluri, în detrimentul celor de la Dinamo Kiev. 

Acum, în ciuda rezultatelor sale, Lucescu plăteşte pentru trecutul său la Şahtior. Cu tehnicianul român pe bancă, formaţia de la Kiev e foarte aproape de a încheia o perioadă de cinci ani fără titlu. Pentru că tocmai s-a dus la patru puncte de rivala Şahtior Donţek, în fruntea clasamentului. 

În etapa din weekend, Şahtior a pierdut, acasă, cu ocupanta locului 3, Zorya (0-1). La câteva ore distanţă, Dinamo Kiev a câştigat cu 4-1 pe terenul celor de la Lviv. Astfel, după 16 runde scurse din cele 28, Dinamo Kiev are 37 de puncte, podiumul fiind completat de Şahtior (33 de puncte) şi de Zorya (29 de puncte).

Deşi situaţia din clasament e una foarte bună, Mircea Lucescu a fost atacat de fanii lui Dinamo şi în timpul victoriei cu Lviv. La un moment dat, ucrainenii au început să scandeze „Lucescu, go away!“ (n.r. - Lucescu, pleacă!), după cum se poate vedea mai jos:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite