Mircea Lucescu: "Steaua şi Dinamo din 1989 erau mult mai puternice decât acum!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, vede un duel echilibrat în finala din Cupa României, în cazul în care Dinamo va trece de Gloria Bistriţa şi va întâlni Steaua în ultimul act.

"Nu cred că mai sunt aceleaşi date la finala Steaua-Dinamo din acest an cum au fost la cea din 1989. Atunci echipele erau puternice, jucau la cel mai înalt nivel, se construia puternic. Acum nu ştiu dacă găsim în ambele echipe 5 jucători de naţională, faţă de 20 câţi erau înainte de Revoluţie. Chiar şi aşa, meciul va fi extrem de urmărit, care se va disputa la intensitate maximă. Va fi un duel extrem de echilibrat în care se va impune echipa mai puţin nervoasă.

Îmi aduc aminte de finala de la Braşov din 1989, ţin minte că a venit un general la noi şi ne-a spus că a fost reconfirmat în funcţie. Fericire pe şefii noştri ca la acea înfrângere nu am văzut în viaţa mea. Se întâmplau şi lucruri din astea. Oricum, Steaua avea echipă bună la acea vreme, Hagi a marcat un gol senzaţional, nimeni nu contestă valoarea lor. Noi i-am depăşit însă în anul următor", a spus Mircea Lucescu la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite