Mircea Lucescu poate sărbători azi al şaptelea titlu de campion în Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şahtior Doneţk, formaţia antrenată de Mircea Lucescu, a învins pe Zoria cu 3-0 şi are 19 puncte avans în campionatul Ucrainei.

Dacă Metallist Harkov nu învinge azi la Voltava, echipa lui Il Luce este şi matematic campionă. Oricum, titlul nu mai poate fi ratat, iar Lucescu a vorbit deja despre această performanţă. 

 “E un titlu important, pentru că vine în urma unor perioade de acumulări. Am mai avut şi un moment dificil după eliminarea din Ligă, dar am reuşit să ne revenim în campionat şi ne-am propus să nu mai pierdem nici un meci, ca să ne păstrăm imaginea pe plan european.Nu vom face transferuri spectaculoase, vom încerca să mergem mai departe cu cei pe care îi avem. De portar nu se poate vorbi, pentru că tot trebuie să creştem unul de-al nostru, mai ales că suntem restricţionaţi de numărul de jucători străini”, a spus Lucescu la Dolce Sport.

Tehnicianul a comentat şi situaţia lui Răzvan Raţ, care îşi încheie contractul cu Şahtior la finalul acestui sezon.

“Răzvan, pesemne, va fi declarat jucător liber. Mai bine pentru el decât să i se facă un contract pe un an, atunci i-ar fi mai greu să-şi găsească o înţelegere avantajoasă. S-ar putea ca lucrurile să se schimbe până la finalul campionatului”, a mai spus Mircea Lucescu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite