Mircea Lucescu, revoltat de ce se întâmplă în Ucraina: ce ameninţare a lansat antrenorul celor de la Şahtior

Mircea Lucescu, revoltat de ce se întâmplă în Ucraina: ce ameninţare a lansat antrenorul celor de la Şahtior

Mircea Lucescu

După mai bine de 11 ani petrecut în spaţul ex-sovietic, „Il Luce“ e şi acum contrariat de ce se petrece în jurul său.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şahtior Doneţk a început excelent sezonul, câştigând Supercupa în faţa rivalei Dinamo Kiev, succes care a fost urmat de trei victorii în trei etape în campionat.

În acest moment, formaţia pregătită de Mircea Lucescu e lider cu nouă puncte, însă Dinamo Kiev are tot nouă puncte, dar un golaveraj inferior. Astfel, se anunţă încă un sezon în care grupările-fanion din Ucraina îşi vor disputa supremaţia în întrecerea internă. 

În sezonul trecut, câştig de cauză a avut Dinamo Kiev, care a realizat eventul, însă Mircea Lucescu susţine că rivalii sunt favorizaţi şi de jocurile de culise.

Ce a spus?

„E un campionat despre care cunoaştem exact cum se va desăşura. E o ligă în care se joacă 26 de partide şi sunt doar trei echipe puternice, noi, Dinamo Kiev şi Dnepr. Ajutorul dat celor de la Dinamo Kiev ar trebui să fie mai discret. Dacă în meciurile directe se mai repetă greşelile de anul trecut, mai bine ridicăm mâna şi renunţăm“, a declarat „Il Luce“ la Dolce Sport.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: