Mircea Lucescu, nemulţumit de remiza cu United: „Ei au marcat din întâmplare; îmi pare rău că nu am câştigat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu antrenează neîntrerupt la Doneţk din 2003FOTO Reuters
Mircea Lucescu antrenează neîntrerupt la Doneţk din 2003FOTO Reuters

După remiza obţinută de Şahtior Doneţk miercuri seara, scor 1-1, contra lui Manchester United în grupa A a Ligii Campionilor, Mircea Lucescu s-a arătat nemulţumit de acest rezultat, dând că echipa oaspete a smuls un punct cu multă şansă.

Mircea Lucescu regretă că Şahtior nu a câştigat meciul jucat acasă cu Manchester United, tehnicianul român explicând cu lux de amănunte cum echipa sa a scăpat printre degete victoria. "Manchester United a profitat de greşeala noastră, a marcat din întâmplare. După asta s-au retras şi au încercat să joace pe contraatac. Noi, în schimb, am controlat jocul. În afara şutului pe poartă, adversarii noştri n-au mai avut nicio ocazie. În ultimele 20 de minute, am trimis o mulţime de baloane în careul lor, e chiar păcat că nu am înscris mai mult. Per total, a fost un meci plăcut. Cred că rezultatul oferă ambelor echipe şanse reale de calificare. Pot să spun că am dominat-o pe United şi e păcat că nu am câştigat meciul", a spus Lucescu după meci, citat de ziare.com.

Şahtior şi Manchester au terminat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 2-a a grupelor Ligii Campionilor. Ambele formaţii au fiecare câte patru puncte în Grupa A, ocupând primele două locuri în clasament.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite