Mircea Lucescu, negocieri pentru preluarea unei echipe din Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa din Rusia scrie că Mircea Lucescu se numără printre tehnicienii cu şanse mari de a deveni noul antrenor al echipei Dinamo Moscova

Site-ul sportsdaily.ru anunţă că antrenorul român în vârstă de 74 de ani, liber de contract de la începutul lunii februarie, când a fost îndepărtat de cârma echipei naţionale a Turciei, este dorit de conducerea clubului DInamo Moscova.

"Dan Petrescu sau Mircea Lucescu", a titrat sursa citată , referindu-se la tehnicienii pe care conducerea clubului Dinamo Moscova îi doreşte pentru funcţia de antrenor principal. Conform ziariştilor ruşi, oficialii moscoviţi i-au mai avut în vedere pe Kurban Berdiev, Massimo Carrera şi Oleg Kononov, dar au renunţat la ei, rămânând la cei doi tehnicieni români, care cunosc bine campionatul rus.

Într-o declaraţi acordată pentru Sport Express, citată de news.ro, agentul Arkadie Zaporojanu a descris cum stau lucrurile din punctul de vedere al antrenorului."Nu e vorba despre bani. Mircea înţelege ce doreşte Dinamo de la el şi în acelaşi timp are experienţa şi puterea pentru a ridica echipa la alt nivel", a spus Zaporojanu.

Fostul antrenor al moscoviţilor, Dmitri Hohlov, a demisionat, sâmbătă, după eşecul, în deplasare, cu scorul de 2-0, de Orenburg, în etapa a XII-a a primei ligi din Rusia, iar conducerea clubului îi caută acum înlocuitor. Formaţia va fi coordonată până la numirea unui nou antrenor principal de Kirill Novikov, tehnicianul echipei de tineret. Dinamo este pe locul 15 în clasament, penultimul, retrogradabil, cu 10 puncte, din două victorii şi patru rezultate de egalitate.

Despre şansele ca Dan Petrescu să ajungă la gruparea din Moscova a vorbit şi agentul antrenorului, Nicolae Pîrnău, care nu a dezminţiti zvonurile apărute în presă.

Lucescu 74 de ani, a antrenat un sezon pe Zenit Sankt Petersburg, 2016/2017, cu care a câştigat Supercupa Rusiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite