Mircea Lucescu dă lovitura în Ucraina! Antrenorul a câştigat primul trofeu cu Dinamo Kiev, împotriva fostei sale echipe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu

De mai puţin de o lună de zile a avut nevoie Mircea Lucescu pentru a îşi adjudeca primul trofeu cu noua sa echipă, Dinamo Kiev, după succesul din Supercupa Ucrainei, 3-1, cu Şahtior Doneţk,

Lucescu a fost numit noul antrenor al grupării din capitala Ucrainei pe 30 iulie. Românul, contestat vehement de de suporterii noii sale echipe pentru faptul că a antrenat 12 ani rivala de moarte, Şahtior Doneţk, a semnat atunci un contract pe două sezoane.

Marţi seara, la mai puţin de o lună de la preluarea vicecampioanei Ucrainei, Il Luce a adus primul trofeu în vitrina noii sale echipei, Supercupa.

Chiar dacă Lucescu nu a putut conta pe mai mulţi titulari în meciul cu Şahtior, o victorie a echipei românului fiind considerată de casele de pariuri destul de puţin probabilă (4.20 cota pentru Dinamo Kiev, !.65 cota pentru Şahtior), Dinamo a făcut un meci perfect şi s-a impus cu 3-1 (2-1)

Pentru Dinamo Kiev au marcat De Pena '20, Rodrigues '31 şi Sol '83, în timp ce golul echipei Şahtior a fost înscris de Moraes, în minutul 37.

În urma acestui succes, Mircea Lucescu a ajuns la 22 de trofee în Ucraina. celelalte 21 fiind câştigate cu Şahtior 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite