Mircea Lucescu i-a lăsat mască pe fanii lui Dinamo şi ai Rapidului cu o declaraţie uluitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscut drept un antrenor simbol al lui Dinamo şi al Rapidului, Mircea Lucescu a recunoscut public că în tinereţe a simpatizat Steaua.

Mircea Lucescu regretă că n-a avut şansa să antreneze şi Steaua în cariera sa, chiar dacă este legat sufleteşte de Dinamo şi Rapid, două dintre cele trei echipe din România pe care le-a antrenat de-a lungul timpului (a treia este Corvinul Hunedoara).

"Dacă eram mai tânăr, aş fi început un proiect în România, chiar şi la Steaua, de ce nu? Şi nu cu un buget de 20-25 de milioane de euro. Simpatia mea pentru Steaua a existat mereu, dar ea se mai schimbă când evoluezi în altă parte", a recunoscut nonşalant Mircea Lucescu la Sport.ro.

Declaraţia lui "Il Luce" este cu atât mai surprinzătoare cu cât în trecut nu a ezitat să critice Steaua sau pe conducătorii ei. În prezent, Lucescu este cel mai de succes antrenor român al momentului, având în palmares şapte titluri ale Ucrainei cu Şahtior Doneţk, cinci Cupe ale Ucrainei, cinci Supercupe şi o Cupă UEFA câştigată în 2009.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite