Mircea Lucescu a fost „călcat în picioare“ de un fost elev: „La vârsta lui, eu îmi vedeam de treabă. E ciuca bătăilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Lucescu trăieşte clipe dificile la naţionala Turciei, însă nu e menajat nici din România. Ionel Ganea a găsit de cuviinţă să împroaşte cu noroi în Lucescu.

Ionel Ganea a fost adus la Rapid de Mircea Lucescu şi, după ce a câştigat campionatul cu giuleştenii, atacantul a prins un contract în Germania, la VfB Sttutgart. Cu toate acestea, vârful a găsit de cuviinţă să îl numească trădător pe Lucescu şi să vorbească urât de fostul său antrenor:

"Cel mai mare trădător de ţară nu e Iordănescu, ci Mircea Lucescu! El s-a vândut la turci. E primul antrenor român antrenor al Turciei. Nu a vrut să vină la naţionala României.

Dacă cei din Federaţie nu te-au convins, de ce nu i-ai convins tu? Aşa trebuia să facă. Este ciuca bătăilor la naţionala Turciei. Rezultatele sunt în defavoarea lui.
La vârsta lui, eu îmi vedeam de treabă.

Trebuia să se retragă, că are tot ce îi trebuie. Se vede că nu mai are energie şi viziune. Mereu când pierdea dădea vina pe arbitraj. Acum s-a luat de jucători. Tu n-ai nicio responsabilitate? Nu poţi mereu să ai un alibi şi să nu îţi asumi niciun risc", a spus Ionel Ganea la Pro X.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite