Mircea Lucescu despre decesul lui Maicon, fost fotbalist la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maicon Pereira de Oliveira, fotbalist care a evoluat la Steaua în a doua jumătate a sezonului 2010/2011, era legitimat la Şahtior Doneţk, unde lucra sub comanda lui Mircea Lucescu.

Ce pot să spun acum, este o tragedie mare. Am anulat antrenamentele pe care le aveam azi la echipă. Era un băiat tânăr, care a jucat la noi, tot ce ştiu este că a pierdut controlul maşinii din cauza gheţii şi a intrat frontal în altă maşină. Păcat pentru el, avea o fetiţă de şapte ani, iar familia lui nu ştie nimic. Soţia lui va ajunge astăzi la Doneţk“, a declarat Mircea Lucescu pentru prosport.ro.

Sud-americanul a evoluat pentru echipa din Ghencea în a doua parte a sezonului 2010/2011, după care s-a transferat în Ucraina, la Şahtior Doneţk, unde a fost dorit insistent de Mircea Lucescu. În ultima vreme, Maicon anunţase că este dispus să joace inclusiv pentru reprezentativa Ucrainei. Brazilianul a bifat şase meciuri şi a înscris trei goluri la Steaua, însă a plecat de la roş-albaştri după ce conducerea nu a fost de acord să achite 800.000 de euro celor de la Volyn Luţk, care deţineau drepturile fotbalistului. 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Un fost jucător de la Steaua a murit într-un accident de maşină

Un fotbalist care a jucat la Steaua, Dinamo şi Rapid şi-a anunţat retragerea

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite