Miracolul din Leicester: Cum au fost salvate sute de vieţi în accidentul în care a murit patronul clubului englez

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eric Swaffer
Eric Swaffer

La două zile după ce elicopterul thailandezului Vichai Srivaddhanaprabha s-a prăbuşit şi cinci persoane au decedat s-a aflat că dimensiunea tragediei putea fi mult mai mare.

Vichai Srivaddhanaprabha (60 de ani) a fost omul despre care s-a scris cel mai mult în ultimele zile, în condiţiile în care el a fost patronul clubului Leicester care şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, după meciul de pe teren propriu cu West Ham.

Alături de el au murit însă şi alte patru persoane: pilotul Eric Swaffer, copilotul şi soţia acestuia, Izabela Roza Lechowicz, dar şi oamenii patronului, Kaveporn Punpare şi Nursara Suknamai. Potrivit „The Sun“, citat de gsp.ro, pilotul a făcut minuni, reuşind să evite prăbuşirea într-o zona aglomerată. Datorită abilităţii sale, aparatul de zbor a căzut într-o parcare goală. Lucie Morris-Marr, o prietenă a pilotului de 53 de ani, a descris pentru „The Sun“ ce fel de om era Eric Swaffer.

Ce a spus prietena pilotului?

*Elicopterul putea exploda pe stadion ori în zona unde cei de la televiziuni îşi strângeau echipamentele după meciul cu West Ham sau în parcarea unde mă aflam eu.

*El (n.r. - Eric Swaffer) a ales însă un loc fără oameni, o altă parcare de maşini.

*Era o permanentă vacanţă să zbori cu el, un superprofesionist. O persoană atât de plină de viaţă şi de nostimă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite