Mioveni – Oţelul 1-2. Gălăţenii, la doar un punct de Europa League!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana s-a impus la ultima clasată, golurile partidei fiind marcate de Didi (15, 31) şi Cl. Ionescu (68, din penalty). În runda următoare, Oţelul va juca acasă, împotriva Stelei, iar o victorie o poate readuce serios în lupta pentru cupele europene.

Oţelul pare că şi-a regăsit ceva din ritmul cu care reuşea să câştige titlul în sezonul trecut, bifând a doua victorie consecutivă. Cu succesul de la Mioveni, care e condamată la retrogradare, gălăţenii au făcut 42 de puncte, cu unul mai puţin decât ocupanta locului 5, Vaslui, aflată pe ultima poziţie care duce în Europa League.

Mioveni, un penalty neacordat

„Dubla" lui Didi a părut că a clarificat lucrurile încă din prima repriză, dar gazdele au redus din diferenţă după pauză prin Claudiu Ionescu, din penalty, şi puteam primi încă o lovitură de pedeapsă, dar arbitrul a mutat faultul în afara careului.

Pe final, Mioveni a rămas în zece jucători, după ce portarul Popescu a fost eliminat pentru un fault în afara careului, iar în poarta echipei lui Marian Pană a intrat pentru ultimele minute Voiculeţ.

CS Mioveni: Oct. Popescu - Crăciun, B. Stoica, M. Olteanu, I. Baicu - Coşereanu (Lircă 66), Naidin, Săndulescu (Voiculeţ 46), Năstăsie, Mandea (Nilă 46) - Cl. Ionescu
Antrenor: Marian Pană

Oţelul: Grahovac - Rîpă, Sg. Costin, Perendija, Sălăgeanu - Giurgiu, I. Filip - Antal (S. Buş 89), Didi (Viglianti 74), Stromajer (S. Ilie 66) - Pena
Antrenor: Dorinel Munteanu

Au marcat: Cl. Ionescu 68 (pen.) / Didi 15, 31
Eliminat: Oct. Popescu 85
Arbitri: D. Micloşină, A. Oniţa, V. Avram

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite