Miodrag Belodedici, Ilie Balaci şi Rodion Cămătaru văd în Steaua finalistă sigură în Cupa României

Miodrag Belodedici, Ilie Balaci şi Rodion Cămătaru văd în Steaua finalistă sigură în Cupa României

Miodrag Belodedici FOTO Mediafax

Trei dintre personajele care au marcat istoria fotbalului românesc sunt de părere că Steaua Bucureşti, campioana din Liga I, este finalistă sigură în Cupa României.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miodrag Belodedici a declarat că „o finalistă avem, să vedem acum ce va fi între Petrolul şi Astra. Steaua e deja în finală, nu cred că Dinamo mai poate înotarce rezultatul, deşi minuni se mai întâmplă“, în timp ce Rodion Cămătaru este de părere că „Steaua e deja în finală, e greu ca Dinamo să întoarcă rezultatul şi cred că finala va fi Steaua - Astra“. 

Ilie Balaci speră ca cealaltă finalistă să fie echipa „lupilor galbeni“: „Eu aş vrea o finală Steaua - Petrolul, e o rivalitate incredibilă între cele două echipe, în plus stadionul merită să fie plin. Pentru binele Cupei României finala ar trebui să fie Steaua - Petrolul, ar fi greu să vină foarte mulţi suporteri de la Giurgiu“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO Steaua-Dinamo 5-2. Roş-albaştrii au umilit Dinamo, care a arătat ca o echipă de pluton. Trupa lui Reghe, tot mai aproape de event

Steaua-Dinamo 5-2 / Reghecampf, arogant cu dinamoviştii: "S-a văzut diferenţa dintre cele două echipe!"

Steaua-Dinamo 5-2 / Flavius Stoican încă visează la calificarea în finală: "Nu e imposibil să întoarcem rezultatul!"

Cornel Dinu, despre şansele lui Dinamo de a întoarce soarta calificării: „Cred că nici Ceauşescu nu se mai poate întoarce. Bălgrădean n-a mâncat tot porcul“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: