Minunea din Regie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Lungu  (în alb) a marcat  golul victoriei  pentru Sportul
Andrei Lungu (în alb) a marcat golul victoriei pentru Sportul

După ce a câştigat pe terenul lui Dinamo, Sportul a scos un egal cu CFR Cluj în minutele de prelungire ale meciului, deşi a jucat în inferioritate numerică.

Studenţii au evoluat în zece încă din minutul 55, dar, chiar şi aşa, alb-negrii au avut o ocazie uriaşă prin Leonard Dobre, care a scăpat singur-singurel cu Beto în minutul 70, dar s-a complicat şi a fost blocat de portarul clujenilor.

Peste doar câteva minute, Hora a centrat în careu, Bastos a prelungit mingea, care s-a lovit de Kapetanos şi a intrat în poartă. Era 1-0 pentru CFR Cluj, al patrulea gol la rând pentru grec, şi părea că nimic nu le stă în calea ardelenilor. Până în minutul 91, când Lungu a şutat din afara careului, pe colţ, învingându-l pe Beto.

„Cine e CFR Cluj?"

Clujenii au făcut un nou pas greşit în lupta pentru titlu, în vreme ce Sportul a acumulat 10 puncte în cele patru etape jucate din 2012! Prilej de ironii pentru Vasile Şiman: „Cine e CFR Cluj, echipa de pe primul loc? Hai să fim serioşi!"

"La eliminare mi s-a părut că intervenţia a fost la minge. Cartonaşele galbene s-au dat uşor la noi, iar la ei nu s-au dat", a spus patronul Sportului.

Preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, nu şi-a putut ascunde dezamăgirea: „Am controlat jocul şi consider să sunt două puncte pierdute, dar nu decisive. Ne-am gândit că ne putem împiedica la Sportul, s-a simţit lipsa antrenorului, dar şi a lui Cadu. Echipa ar fi jucat altceva cu el în teren", a spus Mureşan.

Cadu a stat pe bancă pentru a suplini într-un fel absenţa antrenorului Jorge Costa, suspendat, şi a putea transmite indicaţiile acestuia.
Sportul a avut din nou probleme de efectiv, trecând pe foaia de joc doar cinci rezerve, printre care şi puştiul de 14 ani Răzvan Popa.

15 milioane de euro e diferenţa dintre cota totală de piaţă a jucătorilor de la CFR Cluj şi cei de la Sportul.

"Nici nu ştiu dacă să mă bucur sau să fiu supărat. Totuşi, dacă ţin cont de condiţiile în care am jucat, pot spune că e un punct câştigat. Am sperat tot timpul să egalăm."

Daniel Isăilă antrenor Sportul

Varga, „manevră" marca Şiman

Dacian Varga a fost declarat ieri liber de contract de către Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF. Fotbalistul a cerut acest lucru din cauza unei datorii pe care patronul Sportului o avea la el.

Totuşi, Vasile Şiman nu a părut foarte afectat de pierderea celui mai important jucător al său.  „A fost o înţelegere între noi şi jucător pentru ca Varga să rămână liber, să poată merge la orice echipă vrea", a spus Şiman.

Acum, Dacian Varga e liber să semneze cu orice echipă şi, teoretic, patronul studenţilor nu va încasa niciun ban. Fotbalistul nici nu a fost folosit în primele etape la Sportul pentru ca el să poată semna cu o altă echipă.

Sportul    1

C. Lungu - Farmache, Cioranu, D. Lung, Ghinga - V. Lazăr, Novac, A. Lungu, Ferfelea - Nistor (Şerban 59), L. Dobre (Curelea 75).
Antrenor: Daniel Isăilă


CFR Cluj   1

Beto - Panin, Diogo, Piccolo, Camora - Sougou, G. Mureşan, Celestino (L. Ganea 60) - Ronny (Bastos 67), Kapetanos, Rui Pedro (Hora 77). Antrenor: Jorge Costa

Goluri: A. Lungu 90 + 1 / Kapetanos 79

Eliminat: D. Lung 55

Stadion „Sportul": 2.000

Arbitru: Sebastian Colţescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite