Minune de Paşte! Tatu a înscris după opt luni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tatu (foto: Răzvan Păsărică)
Tatu (foto: Răzvan Păsărică)

Atacantul brazilian nu mai marcase pentru Steaua în campionat din 31 iulie 2011, din etapa a doua a Ligii 1! "Tatu e ca Iniesta sau Torres", a spus Mihai Stoica.

Steaua a câştigat la Galaţi prin golurile a doi dintre cei mai contestaţi jucători din ultima vreme, Tatu şi Mihai Costea. Primul era contestat mai ales pentru lipsa sa de eficienţă. Brazilianul marcase în fiecare din primele două etape ale sezonului, dar de atunci nu s-a mai lipit de gol, deşi au trecut opt luni! Tatu reuşise în runda precedentă trei pase de gol, primele pentru el în acest campionat, iar acum a reuşit şi să înscrie, marcând golul egalizator al Stelei.

"E indispensabil Stelei"
"Publicul din România nu cunoaşte fotbalul, din păcate. Asta e o mare problemă. Spectatorii huiduie fotbalişti ca Tatu, Nikolici, fără să vadă pe ce posturi sînt ei folosiţi. Tatu nici măcar nu e atacant, ci mijlocaş. Am mai spus-o, Iniesta nu marchează pentru că e folosit la mijloc, Torres nu înscrie din acelaşi motiv, dar trebuie să urmăreşti fenomenul ca să-ţi dai seama", a declarat Mihai Stoica, managerul Stelei. "Tatu e indispensabil", a ţinut să completeze şi Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite