Ministrul Lipă a ordonat o anchetă la Federaţia Română de Gimnastică: „Se lucrează chiar acum la rapoarte“

Ministrul Lipă a ordonat o anchetă la Federaţia Română de Gimnastică: „Se lucrează chiar acum la rapoarte“

Elisabeta Lipă

Dezastrul din gimnastica românească nu rămâne fără urmări. Ministerul Tineretului şi Sportului, condus de fosta mare canotoare Elisabeta Lipă, a dispus efectuarea unui control la Federaţia Română de Gimnastică, în urma unor petiţii venite de la părinţii gimnastelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Printre aceşti părinţi se numără şi Silvana Peng, mama gimnastei Asiana Peng, în vârstă de 16 ani, exclusă în luna decembrie din lotul naţional de senioare şi trimisă la Deva, să se antreneze împreună cu junioarele. 

“E un dosar şi la DNA, abuz în serviciu. Am dovezi. Dacă în România n-o să-mi găsesc dreptatea, merg mai departe. Lupt pentru drepturile Asianei, pentru dreptatea ei, pentru banii care i s-au mâncat din indemnizaţie. Ea a primit drepturile doar pe ultimele trei luni. Zburai din lot dacă lătrai! Extrasele bancare vorbesc de la sine. I-am cumpărat Asianei pastile pe banii mei, palmiere – pe banii mei, deşi Nadia Comăneci le trimisese gratis, dar la copilul n-au mai ajuns! La ultimul telefon dat la cabinetul doamnei ministru Elisabeta Lipă mi s-a comunicat că tocmai s-a încheiat ancheta dispusă de MTS la FRG si ca se lucrează la rapoarte. A fost inclusiv comisia de audit. Şi că, după întocmirea rapoartelor, acestea vor ajunge pe masa ministrului Lipă, care va face publice măsurile luate urmare a anchetei desfăşurate”, a relatat Peng.
 
Citeşte şi: 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările