Minciună sau transferul vieţii? Arabii susţin că Pintilii nu va mai juca la Pandurii, ci în Premier League

Minciună sau transferul vieţii? Arabii susţin că Pintilii nu va mai juca la Pandurii, ci în Premier League

Mihai Pintilii

Presa din Riad scrie că Al-Hilal a căutat să-l împrumute pe jucător la un club, care să fie dispus să plătească cea mai mare parte din salariul său anual de 1,2 milioane de euro. Cum gorjenii nu puteau să facă acest lucru, „închizătorul“ va evolua în cel mai puternic campionat din lume.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Pintilii a fost dat ca şi împrumutat la Pandurii, informaţie confirmată şi de agentul său, Anamaria Prodan, însă ziarele apărute, astăzi, în Arabia Saudită susţin cu totul altceva.

Potrivit trei surse diferite, mijlocaşul de 30 de ani va evolua la Newcastle United, locul 11 din 20 în Premier League, în următoarele trei luni, sub forma de împrumut.

Această ştire a fost publicată de site-ul akhbaar24, dar şi de ziarele „Makkah“ şi „Al-Morahiya“.

Pintilii a jucat în ultimele zile pentru selecţionata divizionară a României, care s-a aflat în Turcia în cadrul unui stagiu de pregătire. Al-Hilal a căutat să-l dea la o altă echipă, sub forma de împrumut, pentru a elibera un loc pentru grecul Samaras, transferat de curând.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: