Unul dintre cei mai bogaţi români se zbate între viaţa şi moarte: Are COVID-19! Ce spun medicii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Ioan Niculae, patron al clubului Astra Giurgiu, e ultimul nume important din lumea fotbalului românesc care s-a infectat cu noul coronavirus.

COVID-19 face ravagii în Liga I. Din fericire, sportivii, tineri şi sănătoşi, au fost feriţi până acum de formele grave ale bolii. În schimb, au existat mai multe cazuri grave în rândul unor foşti fotbalişti sau printre patronii de cluburi.

De curând, Dănuţ Lupu a „driblat“ moartea, după mai multe zile la ATI. Iar asta după ce, în timpul verii, finanţatorul Craiovei, Mihai Rotaru, a petrecut şi el mai multe zile la Terapie Intensivă.

Astăzi, s-a aflat că patronul Astrei, Ioan Niculae, se află internat la ATI, diagnosticat cu COVID-19. Omul de afaceri, în fruntea topului cu cei mai bogaţi români, este internat la spitalul „Victor Babeş“ din Capitală. 

Din păcate, având în vedere că e şi un om supraponderal, condiţie care creşte riscul decesului cauzat de COVID-19, Ioan Niculae se zbate între viaţa şi moarte! Şi poate respira, în acest moment, doar cu ajutorul aparatului cu oxigen. 

Medicii sunt rezervaţi în privinţa pacientului, catalogând starea sa drept una „critică“.

Ioan Niculae are 66 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite