Mike Tyson susţine că fumează canabis de 40.000 de dolari pe lună, de la ferma sa

Mike Tyson susţine că fumează canabis de 40.000 de dolari pe lună, de la ferma sa

FOTO Facebook

Mike Tyson nu se sfieşte să vorbească despre pasiunea sa pentru marijuana. Fostul boxer profesionist spune că la ferma lui se fumează canabis de 40.000 de dolari pe lună, informează mirror.co.uk.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cât fumăm pe lună? De 40.000 de dolari, a spus Tyson, la un podcast pe care îl realizează, Hotboxin'.
 
„Fumăm 10 tone de iarbă pe lună, la fermă", a adăugat Eben Britton, fost jucător în NFL, care este co-realizator al podcast-ului.
 
Mike Tyson, în vârstă de 53 de ani, şi-a deschis o fermă de canabis pe o suprafaţă de 17 hectare, după ce consumul de marijuana a fost legalizat în California.
 
 
Fostul boxer a recunoscut că a fumat canabis în 2000, înaintea meciului cu Andrew Golota, pe care l-a câştigat prin KO tehnic, în repriza a treia.
 
Victoria i-a fost retrasă lui Tyson, după ce a fost depistat pozitiv la testul antidoping.
 
El a declarat că a consumat canabis toată viaţa, dar susţine că meciul cu Golota a fost singurul inaintea căruia a fumat iarbă.
 
"Dar nu m-a afectat pe mine, l-a afectat pe Golota", a precizat Tyson.
 
Fostul boxer american este un mare susţinător al consumului de canabis în scop recreaţional şi medical.
 
"Îmi place cine sunt când fumez. Înţelegi ce zic? Fără iarbă nu-mi place cine sunt uneori. Mă face mai drăguţ, mă calmează", declara el în trecut, într-un interviu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: