Mike Tyson şi soţia sa şi-au reînnoit jurămintele de credinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mike Tyson
Mike Tyson

Fostul campion mondial la categoria grea Mike Tyson a organizat o ceremonie-surpriză, la Las Vegas, pentru a-şi reînnoi jurămintele de credinţă cu cea de-a treia soţie, Lakiha Spicer, la doi ani de la căsătorie, informează site-ul tmz.com.

Tyson şi Spicer au invitat, la finalul săptămânii trecute, mai mulţi prieteni la o petrecere la Las Vegas, oficial pentru aniversarea cuplului, însă, spre surpriza tuturor, conform sursei citate, a fost vorba de o reînnoire a jurămintelor de credinţă.

Fostul pugilist şi Lakiha şi-au reînnoit jurămintele într-o ceremonie musulmană şi au avut petrecerea pe care nu au avut-o în 2009. Cuplul s-a căsătorit în urmă cu doi ani, într-o capelă din Las Vegas, într-o scurtă ceremonie, la doua două săptămâni după moartea fiicei pugilistului, Exodus, în vârstă de 4 ani, care a fost găsit strangulată cu un cablu.

Aceasta este a treia căsătorie a celebrului pugilist american. El a fost căsătorit timp de un an cu actriţa Robin Givens şi timp de cinci ani cu Monica Turner, de profesie medic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite