Mihăiţă Neşu: „Pot controla cu mâna dreaptă scaunul cu rotile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihăiţă Neşu a postat pe site-ul clubului FC Utrecht un mesaj emoţionant adresat tuturor celor care se roagă pentru el.

„Nenumăratele felicitări, flori, desene şi alte forme prin care v-aţi exprimat susţinerea au fost impresionante. Dar ce m-a bucurat cel mai mult a fost ceea ce au organizat fanii la meciul cu AZ (n.r - ultimul al sezonului trecut). În fiecare zi, mă gândesc la acel steag uriaş făcut pentru mine şi la eşarfele cu chipul meu. A fost copleşitor", a spus Neşu. Atunci, înainte de startul partidei, pe teren a fost întins un steag-gigant al României. Acesta a fost confecţionat la Sibiu, având următoarele dimensiuni: 30 metri lungime şi 20 de metri lăţime. Pe steag a fost desenat chipul „Bichonului", alături de mesajul: „Nu te da bătut! Întotdeauna Neşu!".

Este tot mai bine

De asemenea, fotbalistul de 28 de ani a vorbit despre progresele pe care le-a înregistrat în ultimul timp. „Acum pot controla scaunul cu rotile cu mâna dreaptă. Până acum, o puteam face doar cu bărbia", a afirmat fostul stelist.

Mihai Neşu s-a accidentat la data de 10 mai, la coloană, în urma unei ciocniri cu un coechipier, Alje Schut. A fost transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută vertebra fracturată din zona cervicală. La vremea respectivă, medicii au afirmat că fotbalistul va avea de aşteptat săptămâni întregi pentru a afla dacă va mai putea merge vreodată. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite