Mihai Stoica, la un singur pas de libertate! Ce le-a spus el judecătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Sector 4 a luat luni în discuţie cererea de liberare condiţionată a lui Mihai Stoica, fost manager al FC Steaua, şi a decis că Meme poate fi eliberat.

Instanţa a decis că Mihai Stoica îndeplineşte condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat.

În faţa judecătorilor, Stoica s-a prezentat cu următorul discurs, conform Digi 24: 

"Onorata instanţă, înteleg motivele condamnării, mi-am ispaăşit pedeapsa, am dat dovadă de bună purtare, am lucrat la tâmplărie, am condus şi echipa de fotbal a penitenciarului, astfel că mă voi reintegra în societate. Am deja un loc de muncă asigurat odata cu ieşirea din puşcărie, manager sportiv la un club de fotbal". 

Decizia Judecătoriei Sectorului 4 poate fi contestată de procurori la Tribunalul Bucureşti, care va decide definitiv dacă Mihai Stoica poate pleca din penitenciar.

Mihai Stoica execută din 4 martie 2014 pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat în 2014, alături de Stoica, pe Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni de închisoare, pe George Copos la trei ani şi opt luni, pe Cristian Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni, pe Victor Becali la patru ani şi opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, şi pe Gheorghe Neţoiu la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite