Mihai Stoica: "Mă gândesc la meciul cu Dinamo de când am revenit la Steaua!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat că aşteaptă revanşa în faţa lui Dinamo de când s-a întors la Steaua, în toamna anului trecut.

La ultimul derby pe care Mihai Stoica l-a trăit ca oficial al Stelei, echipa din Ghencea a fost învinsă clar, acasă, de Dinamo cu 2-4, în aprilie 2007.

"De când am hotărât să mă întorc mă gândesc numai la meciul cu Dinamo. Îmi doream să fim mai sus în clasament. O victorie ne poate aduce la un pas de podium. Cea mai frumoasă amintire este acel 1-0 din Ghencea, cand am luat şi campionatul. Din Stefan cel Mare cea mai fumoasă amintire a fost tot un 1-0 în 2004, cu un gol marcat de Andrei Cristea pe contraatac. Amandoua meciurile au fost cu Zenga antrenor. De o buna perioana nu am mai castigat nimic, sper sa castigam anul acesta. Galeria poate fi cel mai important atu de care dispunem cand jucam in Ghencea. Daca Peluza Nord va fi langa noi si o simtim aproape, echipa o sa joace cu o determinare si o agresivitate mai mare. Ultimele evolutii au fost sub asteptari”, a declarat Meme Stoica, citat de sport.ro.

Derby-ul Steaua - Dinamo va avea loc în această seară, de la ora 20.30, în direct pe Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite