Mihai Stoica, încă o postare aberantă pe Facebook: a râs degeaba de golul CFR. A venit verdictul specialistului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fişa postului oficialului FCSB scrie, se pare, că trebuie să ironiezeze adversarele la titlu şi atunci când nu e cazul.

Într-un fotbal în care se merge pe principiul „are dreptate cine strigă mai tare“, Gigi Becali îl ţine pe Mihai Stoica la club, tocmai fiindcă acesta e destul de bun în a produce zgomot. 

Nu contează că, de multe ori, declaraţiile lui Stoica sunt fără acoperire. Important e că ele să fie date pentru a crea o impresie în rândul publicului. Iar de când CFR a revenit în lupta pentru titlu, cei de la FCSB fac tot posibilul să insinueze că, de fapt, clujenii beneficiază de arbitraje favorabile.

Luni, în timpul victoriei CFR-ului cu Sepsi, scor 2-0, Mihai Stoica a avut o postare pe Facebook, ironizând primul gol al ardelenilor: „Tragi pe poartă, e 1-0, indiferent dacă intră toată sau nu“.

Spre dezamăgirea lui Stoica, fostul arbitru internaţional, Ion Crăciunescu, a explicat, astăzi, la Digi Sport, cum stau lucrurile în cazul golului CFR-ului.

Ce a spus?

*Eu am spus întotdeauna că aceste faze pot păcăli arbitrul. Sunt, într-adevăr pentru aparatele acelea care decid dacă mingea a depăşit sau nu linia porţii. 

*După părerea mea, mingea a depăşit linia cu toată circumferinţa. Este gol valabil, pentru că portarul prinde mingea şi se duce în poartă. Arbitrul a văzut bine şi merită felicitări.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite