Mihai Stoica „fierbe“: Mutarea pregătită de Gigi Becali va fi o lovitură dură pentru aghiotantul patronului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stoica

Mihai Stoica a devenit specialist în ratarea titlului: acum câteva zile, a pronosticat că CFR Cluj va câştiga campionatul înainte de ultima etapă şi timpul a arătat că a avut dreptate!

Patronul FCSB-ului pecetluise soarta lui Teja cu 24 de ore înainte ca CFR să-şi adjudece al doilea titlu consecutiv, anunţând numele celui care e favorit să preia echipa. 

„Şumudică mi-a zis că face ce doresc eu. Ştii de ce mi-ar conveni? El nu stă cu vrăjeli. El vorbeşte direct despre tot“, a spus Becali. Marius Şumudică (48 de ani) va termina, joi, sezonul cu Al-Shabab Riad în Arabia Saudită, după care va veni în ţară pentru a discuta cu Gigi Becali.

Ca antrenor, fostul rapidist a cucerit un titlu şi Supercupa României, ambele trofee fiind luate cu Astra. În sezonul 2015-2016, când a luat locul 1 în Liga I, Şumudică a surclasat chiar FCSB. El se află în relaţii foarte bune cu Gigi Becali, acesta admiţând că vorbeşte foarte des cu fostul atacant. 

Dacă venirea lui Şumudică la FCSB se va concretiza, mutarea va fi o lovitură pentru Mihai Stoica, managerul roş-albaştrilor. Acesta s-a opus mereu venirii lui Şumi la club, insistând că suporterii nu-l vor accepta din cauza trecutului său legat de Rapid. E greu de crezut însă că acum Becali va mai ţine cont de părerea lui Stoica. În iarnă, acesta a reuşit să-şi impună punctul de vedere, blocând angajarea lui Dan Alexa în locul lui Nicolae Dică. Acum însă, după un nou rateu în campionat, sunt şanse mari ca Becali să meargă pe mâna lui Şumudică, încurajat şi de faptul că acesta a luat titlul cu Astra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite