Mihai Stoica pleacă de la DigiSport din cauza lui Dinu Gheorghe şi a unui reputat realizator de emisiuni sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica nu mai vrea să colaboreze cu DigiSport FOTO Mediafax
Mihai Stoica nu mai vrea să colaboreze cu DigiSport FOTO Mediafax

Managerul echipei Steaua şi-a anunţat decizia de a întrerupe colaborarea cu DigiSport, post la care analiza meciurile din campionatele externe.

Primul meci oficial al Stelei în Liga I, încheiat cu o victorie categorică împotriva Concordiei Chiajna, a creat tensiuni în cadrul clubului roş-albaştru. Managerul campioanei României a fost deranjat la culme de comentariile ironice ale lui Dinu Gheorghe, preşedintele Astrei Giurgiu, vizavi de corectitudinea partidei care a deschis sezonul de primăvară în Liga 1. "Vamă" a intrat în direct la DigiSport, în cadrul unei emisiuni moderată de Radu Naum, suspectând că meciul Steaua - Chiajna ar fi fost aranjat. Declaraţiile oficialului Astrei l-au scos din sărite pe Mihai Stoica.

La fel de suspicios în privinţa corectitudinii acestei partide a fost şi cunoscutul comentator sportiv şi realizator de emisiuni al postului Digi Sport, Radu Naum, care a pus la îndoială buna credinţă a Chiajnei în meciul de pe Ghencea. De altfel, managerul stelist suspectează că există o întelegere tacită între Naum şi Dinu Gheorghe cu scopul de a denigra Steaua în emisiunile DigiSport. 

Mihai Stoica a avut o atitudine tranşantă faţă de această situaţie şi a decis să întrerupă colaborarea cu postul de televiziune mai sus menţionat la care era invitat pentru a analiza meciurile din campionatele puternice ale Europei. Într-o postare pe Facebook, Stoica explică de ce a luat decizia de a nu mai colabora cu DigiSport.

"De mai bine de 3 ani, fiecare minut petrecut în studiourile DigiSport - mai ales la Fotbal European - a însemnat ceva pt mine, am avut plăcerea de a colabora cu oameni pe care-i apreciez şi pe care i-am trecut definitiv în lista mea foarte scurtă de adevăraţi prieteni. Sunt convins, oricât de subiectiv aş fi, că unele emisiuni pe care le-am realizat, în special cu Ilie Dumitrescu şi Andrei Niculescu, sunt de referinţă (...) Din nefericire, cu ceva timp în urmă, în acest post care îşi propunea ALTCEVA, a apărut un personaj (n.r. Radu Naum). Îl ştiam de la GSP TV şi m-am mirat cum un individ cu un bagaj de cunoştinţe fotbalistice atât de sărac a reuşit să se infiltreze într-un ALTFEL de canal de sport. Orice discuţie despre fotbal în care era obligat să participe se încheia invariabil cu opiniile lui despre Turul Franţei, semicerc, filme psihologice suedeze sau Sandu Dabija (btw, sunt mare fan Sandu Dabija). Şi Marcel Iureş.

Din păcate, acest netalentat braconier al ratingului şi-a instalat incompetenţa dpdv fotbalistic în studioul Digisport şi a schimbat pe nesimţite profilul unei emisiuni pe care eu o îndrăgeam foarte mult când era realizată de George Dobre şi colegii săi. Astfel, am ajuns să privesc jenat cum legende ale fotbalului românesc ca Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Ionel Dănciulescu sau un ziarist care pricepe fenomenul ca Andrei Vochin asistă la interminabilele convorbiri telefonice ale moderatorului antifotbal cu interlocutorii săi dornici de cancan.

Din cauza faptului ca nu pot tolera la nesfârşit atacurile unui vegetarian (cu orientare spre un anumit gen de terapie) la adresa corectitudinii noastre, am decis ca dupa comentariile pe care acesta le-a făcut înainte şi după partida cu Concordia Chiajna, coordonat sau nu de un faimos conducător de club (n.r. Dinu Gheorghe), să renunţ la colaborarea cu postul de televiziune Digisport, chiar dacă pierd plăcerea de a comenta cele mai importante meciuri de fotbal din Europa, prilejul de a-mi etala cunoştinţele despre sportul pe care-l venerez, expunere şi bani. Este o dovadă de respect necondiţionat pt suporterii Stelei", a scris Mihai Stoica pe Facebook.

3.000 de euro pe lună câştiga Mihai Stoica de la DigiSport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite