Mihai Stoica despre CSA Steaua: Este o glumă. Să fim serioşi, FCSB e Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, joi, că nu vrea să vorbească despre liga a patra, el precizând că CSA Steaua este „o glumă“.

„CSA Steaua este o glumă. Să fim serioşi, FCSB e Steaua. Cum să apari după 20 de ani să spui… unii care nu au existat. În niciun caz nu vorbesc despre liga a patra, eventual pot să joc în liga a patra“, a spus Stoica la Digi Sport, precizând apoi că nu a spus că poate juca la CSA Steaua.

Mihai Stoica consideră regula under 21 „cea mai mare minciună din fotbalul românesc“. „Când văd cu ce vor să iasă în faţă cei care vor să conducă fotbalul românesc mă minunez. Să-ţi faci un titlu de glorie cu regula asta u21 mi se pare.. Asta este cea mai mare  minciună din fotbalul românesc. Performanţa o face echipa naţională de seniori. Jucători forţaţi să joace în Liga I… Nu e greşită regula, e greşit aplicată. E foarte bine să ai regula asta şi să plăteşti cluburile care folosesc jucători sub 21. Dar să nu obligi echipele să folosească o echipă mai slabă decât ce au la dispoziţie“, a explicat el.

Oficialul FCSB a vorbit şi despre alegerile de la FRF, el  spunând că nu are nicio problemă cu Răzvan Burleanu, dar nu îl cunoaşte, spre deosebire de Ionuţ Lupescu. „N-am niciun fel de problemă cu Burleanu, dar îl cunosc foarte bine pe Lupescu şi am mare încredere în Lupescu“.

Stoica a menţionat că la FCSB este linişte, deşi Gigi Becali este critic după meciuri. „E linişte. Şi comunicăm. Gigi comunică în permanenţă cu mine. A fost nemulţumit, dar este linişte şi e fericit, suntem numărul 1. Problema noastră este absenţa lui Pintilii“.

Mie Gigi mi-a făcut o singură promisiune, că niciodată nu va numi un antrenor cu care nu vreau să lucrez.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite