Mihai Stoica lămureşte riscurile la care se expune Steaua şi posibilitatea ca echipa să retrogradeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoica susţine o conferinţă de presă în care comentează situaţia echipei Steaua şi implicaţiile pe care le poate avea condamnarea finanţatorului Gigi Becali la trei ani de închisoare cu executare în „Dosarul Terenurilor“.

Mihai Stoica: „Jucătorii au salariile plătite la timp. Pentru a pune capăt acestor speculaţii am decis să vorbesc. Referitor la ce a apărut în ultima vreme, cu excluderea Stelei. Cazul a fost judecat şi soluţionat prin hotărârea definitivă şi irevocabilă. Sentinţa dată de ÎCCJ este pentru George Becali, nu de condamnarea Stelei. Faptea penală nu s-a extins la persoana juridică FC Steaua. Ţinând faptul că nu a fost influenţată competiţia, pentru că nu s-a finalizat, clubul nu a fost afectat. Există încă o instanţă care se va pronunţa, CEDO. 

Nu cred că UEFA se poate sesiza, indiferent cât şi-ar dori unii sau alţii. Nu are cum să se sesizeze UEFA. Discutăm pe documente şi pe acţiuni întreprinse, nu voi face referire la declaraţii, indiferent ale cui sunt. Nu mă interesează acest lucru. Ne concentrăm pe ceea ce e important. Nu poate fi comparat cazul Stelei cu cel al lui Fenerbahce, pentru că acolo a fost vorba de corupţie dovedită, discutăm aici de cu totul şi cu totul altă speţă. Jucătorii nu au motive să fie îngrijoraţi, mai ales după ce şi-au verificat conturile. Am fost azi la Penitenciarul Rahova pentru a mă programa săptămâna viitoare pentru a-l vizia pe Gigi Becali“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Mesajul lui Gigi Becali din închisoare. Ce transmite finanţatorul echipei Steaua

Oficiali ai FRF, surprinşi de camera ascunsă: „Steaua, exclusă din Europa!“

Prima declaraţie a lui Victor Piţurcă după ce a primit un an de închisoare în „Dosarul Valiza“

Drastică, dar şi milostivă. Cum a judecat UEFA alte cazuri de corupţie

Pandurii şi Vaslui stau la pândă! Ce echipe ar mai fi avantajate de o excludere din Europa a Stelei

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite