Mihai Rotaru, în stare gravă din cauza coronavirusului! Patronul Universităţii este internat la terapie intensivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea conducătorului Universităţii Craiova se înrăutăţeşte pe zi ce trece, infecţia cu COVID 19 aducându-i acestuia leziuni serioase la nivelul plămânilor.

“Din păcate, starea lui Mihai este în continuare gravă, el fiind internat la terapie intensivă. E conştient, are o stare mentală OK, dar… chiar dacă momentele cu adevărat critice pare-se că au trecut, nu poate respira singur şi este ajutat de aparate. Doamne fereşte de ce e mai grav! Sperăm că a trecut momentul critic!. Complicaţiile au apărut din zona plămânilor, infecţia cu coronavirus l-a afectat grav. E clar că şi după revenire ca va avea nevoie, o perioada îndelungată, de supraveghere şi coordonare medicală de specialitate”, a declarat un.membru al familiei pentru Fanatik.

Mihai Rotaru a fost internat la Spitalul din Craiova cu coronavirus în urmă cu 10 zile. Pe lângă Rotaru, în ultimele zile au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus alţi patru oficiali ai clubului din Bănie, preşedintele Sorin Cârţu, managerul general Marcel Popescu, managerul executiv Ovidiu Costeşin şi team managerul Emil Pieleanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite