Mihai Leu, printre câştigătorii primei etape a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Leu (centru)
Mihai Leu (centru)

Campionul din 2003, Mihai Leu, şi al său Ferrari 458 Challenge Evo s-au impus la clasa GT a competiţiei de la Râşnov.

Primăvara a dat verde activităţilor în natură, iar sporturile cu motor au aşteptat cu mare nerăbdare momentul startului. 

În acest context, pe 6 şi 7 aprilie Râşnovul a fost sub asediul bolizilor pentru că a început oficial sezonul 2019 al Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop. Printre protagoniştii acestei prime etape montane s-a aflat Mihai Leu, cel care a dominat autoritar clasa GT. La volanul unei super-maşini, Ferrari 458 Challenge Evo, fostul boxer a obţinut locul 1, urmat la distanţă mare de rivalii săi, Eduard Cozma şi Florin Voicu. În clasamentul OPEN, Leu a ocupat locul 7, cu un timp puţin mai bun decât al lui Dani Oţil, vedeta de televiziune care a încheiat pe 8 la volanul unui Radical SR4.

Altfel, campion în clasamentul general al etapei de la Râşnov, prima a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2019, a fost Lucien Hora, care a condus o Lola B99/50, pe doi s-au clasat Lucian Răduţ şi a sa Mitsubishi Lancer Evo 8,5, iar podiumul a fost închis de Silviu Dumitrescu, posesorul unei Osella PA21/E2.

Urmează etapa de Super-Rally pe străzile din Mangalia A fost doar încălzirea pentru iubitorii din România ai acestui sport. 

Pe 10 şi 11 mai va începe la malul mării şi sezonul de Super-Rally, Mihai Leu şi ceilalţi piloţi promiţând deja să facă spectacol pe străzile din Mangalia. Apoi, întrecerile revin la munte pentru a doua şi a treia etapă de Viteză în Coastă. Acestea se vor desfăşura la Cheile Grădiştei, respectiv Poiana Braşov, în weekend-urile18-19 mai şi 8-9 iunie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite