Mihai Leu a primit o sabie de samurai şi un echipament stelist, la aniversarea celor 46 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Leu (dreapta), fost boxer FOTO Mihai Mitrea
Mihai Leu (dreapta), fost boxer FOTO Mihai Mitrea

Fostul boxer a aniversat săptămâna trecută 46 de ani, sărbătorind acest lucru la un restaurant din Bucureşti, alături de personalităţi din sport, vedete şi oameni de afaceri.

Un dar simbolic şi special pe care Mihai Leu l-a primit a fost o sabie japoneză, specifică samurailor, adusă de Amatto Zaharia, preşesintele Federaţiei Române de Kempo. Intitulată „katana“, acest gen de sabie este model Kogarasu Zukori, ediţie de lux, limitată. Ea este din oţel 1060, forjat manual. Tăişul sabiei merge pe toată lama, iar mânerul şi teaca sunt din piele de pisică de mare.

Din punct de vedere istoric, katana a devenit inseparabilă de samuraiul din perioada feudală a Japoniei, devenind cunoscută pentru abilitatea ei de tăiere şi a ascuţimii sale. Printre cele mai frumoase cadouri primite de Mihai Leu s-a aflat un echipament de joc personalizat din partea clubului de baschet Steaua CSM EximBank, care a fost adus de către Virgil Stănescu, preşedintele jucător al steliştilor. 

„Mihai este unul din patronii onorifici ai echipei Steaua CSM EximBank. Noi şi suporterii noştri îl iubim şi îi mulţumim că este alături de noi. Numărul 13 de pe tricou semnifică ziua de naştere a lui şi faptul că e o cifră care lui i-a adus noroc, deşi în jurul său s-au creat foarte multe superstiţii“, a declarat Stănescu pentru site-ul oficial al clubului de baschet la care activează. El a venit la ziua lui Mihai Leu alături de jucătorul Mihai Paul. 

Printre invitaţia s-au mai numărat Camelia Potec, Virgil Stănescu, Dan Bitman, Tino Furtună, Adina Buzatu, Amatto Zaharia, Claudia Sexxy, Adela Diaconu, preşedintele CSA Steaua - George Boroi, Elena Kovacs, Monica Roşu, Mihnea Vasiliu, Victor Paicu sau Didi Dumitru.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite