Mihai Leu a dus viteza, spectacolul şi adrenalina la Raliul Aradului. Maria Iacob a fost prezenţa exotică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Leu, Maria Iacob şi Francois Delecour
Mihai Leu, Maria Iacob şi Francois Delecour

În prefaţarea celei de a şasea ediţii a Raliului Aradului Atrium Mall, ce se desfăşoară în acest week-end, Mihai Leu a ţinut o conferinţă specială de presă.

Campionul naţional de raliuri din 2003, în prezent organizatorul etapei de la Arad, i-a avut alături la întâlnirea cu presa, pe primarul oraşului Arad, Gheorghe Falcă, pe campionul en-titre Francois Delecour, dar şi pe ceilalţi organizatori şi reprezentanţi ai partenerilor evenimentului sportiv internaţional. „Sunt mulţumit că am reuşit împreună să facem Aradul cunoscut la nivel european, în cadrul fenomenului automobilistic. Din punct de vedere sportiv, competiţia va fi una extrem de disputată şi interesantă, cei mai buni piloţi ai momentului luptându-se pentru a câştiga titlul de campion al Raliului Aradului. Una din noutăţile ediţiei este faptul că superspeciala se va desfăşura chiar în faţa primăriei şi spectatorii vor avea şansa să vadă cât mai de aproape cum se pilotează“, a declarat Mihai Leu în cadrul conferinţei de presă. 

El a fost completat de primarul oraşului Arad, Gheorghe Falcă: „La a şasea ediţie a Raliului Aradului, 40 de maşini vor face o demonstraţie vie de viteză, adrenalină şi spectacol. Ne aşteptăm la un număr foarte de mare de spectatori atât din oraşele aproapiate Aradului dar şi din Ungaria. Organizarea Raliului Aradului face parte din strategia de a promova oraşul nostru pentru a deveni în 2021 Capitala Culturală Europeană“. Câteva ore mai târziu, în Piaţa Primăriei, a avut loc prezentarea oficială a echipajelor participante la Raliul Aradului Atrium Mall. Echipa Skydive Dubai Rally Team, formată din pilotul arab Rashid Al Ketbi şi copilotul Karina Hepperle din Germania, s-a bucurat de una din cele mai calde primiri. Printre cele câteva sute de arădeni veniţi să vadă deschiderea oficială a Raliului Aradului Atrium Mall 2014, s-au aflat observatorii oficiali ai competiţiei dar şi importanţi oameni de afaceri şi cultură din oraş precum Jurgen Schunn, Sebastian Schunn sau Elena Kovacs.

Câştigătoarea titlului Miss FTV România în 2012, Maria Iacob, s-a deplasat la Arad pentru competiţie. Aceasta Frumoasa s-a urcat în bolidul pilotat de campionul naţional en-titre, Francois Delecour. „A fost prima oară în viaţa mea, când am avut ocazia să fiu copilot într-o maşină de curse. A fost o experienţă fantastică, mai ales că eu sunt pasionată de când mă ştiu de sporturile cu motor. Am mers pe un traseu cu foarte multe obstacole, s-au realizat multe drifturi iar la un moment dat, preţ de aproape 15 secunde, am zburat efectiv cu maşina prin aer. Am fost fixată bine pe scaunul de pilot şi nu am avut nici un fel de problemă. Cele aproximativ 7 minute cât a durat cursa mi-au părut a fi cel puţin jumătate de oră. După această experienţă de la Raliul Aradului Atrium Mall sunt hotărâtă să încep cursuri de pilotaj. Acum, că l-am cunoscut şi pe Mihai Leu, pe care îl admir îi apreciez în mod deosebit, mi-ar plăcea să îi fiu coplilot. Ar fi o mare onoare pentru mine“, a declarat Maria Iacob pentru iClara.ro. 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Mihai Leu, angrenat în două evenimente importante în ţară: Campionatul European de snooker şi lansarea unui sediu Auto Schunn în Suceava

Mihai Leu a primit diplomă de excelenţă în sport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite