Mihai Leu a câştigat Campionatul Naţional de Viteză în Coastă la 50 de ani

Mihai Leu a câştigat Campionatul Naţional de Viteză în Coastă la 50 de ani

Fostul boxer impresionează şi în lumea raliurilor, deşi a stat 10 ani pe tuşă. La revenire, rezultatele sale sunt de-a dreptul impresionante.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Leu este un nume legendar în sportul românesc, iar de pe 1 septembrie a mai bifat o bornă istorică. 

 
Susţinut de Superbet, pilotul în vârstă de 50 de ani a devenit campion naţional la Viteză în Coastă şi după doar un sezon de acomodare i-a făcut uitaţi pe cei 10 ani de absenţă din circuit. Cursa nebună de pe Transalpina a consfinţit victoria finală, una pe care Leu şi-o va aminti pentru totdeauna. Astfel, cu 6 etape din 7 deja câştigate, 
 
Mihai Leu nu are rival la Categoria I şi nu mai poate fi întrecut, chiar dacă mai sunt două runde de disputat din sezonul 2019. Primii dintre fanii săi care au ocazia să-l vadă pe proaspătul campion naţional la volanul Ferrari-ului 458 Challenge sunt oltenii. 
 
Asta pentru că Mihai Leu e pe 13 şi 14 septembrie la Craiova pentru o nouă etapă de Super Rally, un concept propriu „Powered by Superbet”. Mihai Leu e, practic, la a treia disciplină în care face performanţă, lucru rar întâlnit în sportul românesc.
 
VEZI SECVENŢE DIN CURSA FĂCUTĂ DE MIHAI LEU
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: