Mihai Costea, în dizgraţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul a fost exclus din lot de antrenorul Laurenţiu Reghecampf pe motive de indisciplină. Fratele mai mic al lui Florin Costea nu va juca în partida crucială de astăzi a Craiovei cu FCM Târgu-Mureş.

Mihai Costea nu mai are gândul la Universitatea Craiova. În ultima perioadă, atacantul a devenit tot mai  arogant cu colegii, a intrat în conflict cu fanii şi nu prea mai răspunde la comenzile antrenorului. Motivul care i-a provocat schimbarea de atitudine e unul singur: transferul la Steaua. În urmă cu trei săptămâni, Gigi Becali a anunţat că a plătit Craiovei 1,4 milioane de euro pentru 60% din drepturile jucătorului, care urmează să evolueze în Ghencea începând din vară.

Costea cel mic nu a ţinut însă cont de faptul că Universitatea are acum nevoie de el mai mult ca oricând. Oltenii sunt cu un picior în Liga a II-a, dar atacantul nu pare să fie afectat. La antrenamente este de nerecunoscut. Atitudinea lui l-a scos din sărite pe antrenorul Laurenţiu Reghecampf, care ieri a decis să‑l lase în afara lotului pentru meciul de azi cu FCM Tg. Mureş. „Cine nu se antrenează cum trebuie, nu joacă. Nu ţin cont de numele jucătorilor, iar atitudinea lui Mihai m-a deranjat. El nu ne mai poate ajuta, cel puţin etapa asta. A rămas în cantonament şi nu a participat la sesiunile de pregătire", a anunţat explicat tehnicianul. Surse apropiate fotbalistului susţin că acesta şi-a premeditat excluderea din lot, contrându-se tot mai frecvent cu „Reghe", care la partida cu Rapid l-a introdus în teren abia în minutul 70.

Nici Florin nu e văzut prea bine

Dacă Mihai a jucat 20 de minute în Giuleşti, fratele său mai mare nici măcar nu a fost în lot. Antrenorul nu-l vede nici pe Florin cu ochi buni. Fostul golgheter al Craiovei era răsfăţatul echipei, însă el a pierdut acest „statut" ca urmare a prestaţiilor lamentabile din ultima perioadă. „Briliantul" lui Mititelu a stat zece luni pe bară din cauza accidentării suferite în returul sezonului trecut. „Florin Costea a revenit în programul normal al echipei şi se pregăteşte cu tot lotul, dar nu ştiu dacă va fi în teren la partida de joi", a spus antrenorul oltenilor.

22 de partide a bifat Mihai Costea în acest sezon la Craiova, pentru care a marcat doar de două ori.

Ştiinţa a murit odată cu Adrian Păunescu!

Oltenii n-au mai câştigat de 14 meciuri şi sunt aproape de cea de-a doua retrogradare din istorie. Seria neagră din acest sezon e chiar mai lungă decât cea din sezonul 2004-2005, când "alb-albaştrii" au picat prima oară în Liga a II-a. Atunci, juveţii au bifat 11 etape consecutive fără victorie, iar acum numărul eşecurilor şi al semieşecurilor a ajuns la 13. Declinul Ştiinţei a început pe 5 noiembrie 2010, adică exact în ziua în care a decedat Adrian Păunescu, unul dintre cei mai mari suporteri ai oltenilor. În acea zi, Craiova a pierdut pe teren propriu cu Oţelul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite