Mici semne de încurajare cu privire la starea sănătăţii lui Michael Schumacher

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia fostului pilot de Formula 1 a transmis miercuri un comunicat prin care anunţă că au fost înregistrate mici semne încurajatoare cu privire la starea de sănătate a lui Michael Schumacher.

„Suntem şi rămânem încrezători că Michael va ieşi din comă şi se va trezi. Uneori apar mici semnne încurajatoare. Dar în acelaşi timp ştim că trebuie să fim răbdători. A fost clar de la început că această luptă va fi lungă şi dificilă şi o ducem împreună cu echipa medicală, în care avem încredere. Durata nu are nicio importanţă pentru noi. Facem eforturi să-i transmitem lui Michael toată energia pe care o avem. Credem cu tărie că aceasta îl va ajuta pe Michael şi că el va câştiga această luptă“, a anunţat purtătorul de cuvânt al lui Michael Schumacher, Sabine Kehm.

Aceasta a insistat asupra dorinţei familiei de a avea dreptul la intimitate în contextul cazului delicat în care se află germanul. În vârstă de 45 de ani, Schumacher a suferit un accident la schi pe 29 decembrie 2013, de atunci fiind în comă indusă şi suferind două operaţii la cap. De câteva zile, neamţul se află în faza de revenire progresivă din comă.


Ştiri pe aceeaşi temă:

Michael Schumacher a început să respire singur, fără ajutorul aparatelor. Procesul de trezire din comă continuă

Michael Schumacher a avut câteva reacţii când a fost vizitat la spital de fostul coleg, Felipe Massa 

BBC conturează traseul pe care îl are de parcurs Michael Schumacher, în drumul recuperării după ieşirea din comă

O lună de comă: „radiografia“ a 30 de zile de când Michael Schumacher este inconştient

Marş pentru Michael Schumacher: sute de oameni s-au adunat să-l încurajeze pe fostul pilot de Formula 1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite