Michel Platini, despre moartea lui Tito Vilanova

Michel Platini, despre moartea lui Tito Vilanova

Tito Vilanova, fost tehnician al FC Barcelona FOTO marca.com

Preşedintele UEFA, Michel Platini, şi-a exprimat regretele faţă de ştirea tristă pe care fotbalul european a primit-o vineri: decesul lui Tito Vilanova.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vestea morţii lui Tito Vilanova m-a întristat profund. Tito a fost un mare om şi un antrenor fantastic, de care ne vom aminti mereu pentru munca sa la FC Barcelona. Condoleanţe familiei şi clubului“, a declarat oficialul forului european.

Tito Vilanova a murit în cursul zilei de vineri, pe fondul diagnosticului de cancer la glanda parotidă, la mai puţin de 24 de ore după ce suferise o intervenţie chirurgicală. 

Fostul tehnician spaniol s-a luptat cu boala aproximativ doi ani şi jumătate, recidivându-i în 2012, astfel încât un an mai târziu a renunţat la banca tehnică a Barcelonei, pe care o condusese către titlul din Primera División.

 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Tito Vilanova a murit. Fostul tehnician al Barcelonei a fost răpus de cancer

Povestea lui Tito Vilanova, antrenorul care a pierdut lupta cu cancerul

Scrisoarea de adio a lui Tito Vilanova, antrenorul Barcei răpus de cancer. Avea doar 45 de ani, iar dragostea vieţii sale a fost fotbalul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: