Michel Platini este împotriva arbitrajului asistat video în fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrajul în cinci, folosit la Euro-2012, a fost "eficient, corect şi echilibrat", a declarat sâmbătă preşedintele UEFA, Michel Platini, precizând că este "absolut împotriva introducerii tehnologiei".

"A fost un arbitraj eficient, corect, echilibrat, care a confirmat tot ce aduce arbitrajul în cinci. Voi aveţi tendinţa să vă focalizaţi asupra unei greşeli, dar au fost peste 1000 de meciuri cu arbitraj în cinci fără probleme", a spus Platini într-o conferinţă de presă.

Michel Platini, care a instaurat sistemul cu arbitri suplimentari în urmă cu trei ani în Liga Europa şi cu doi ani în Liga Campionilor, a subliniat că este "absolut împotriva tehnlogiei şi împotriva introducerii tehnologiei". "Da există tehnologie pe linia porţii de ce nu şi pe linia de fund? Eu nu sunt împotriva tehnologiei pe linia porţii, sunt împotriva introducerii tehnologiei pentru că nu se va opri aici. Va continua. La starul fazei golului neacordat Ucrainei a fost un ofsaid. De ce să nu fie şi tehnologie pentru ofsaid? Unde se va opti? În orice caz, FIFA şi International Board vor decide. Ceea ce cerem FIFA, în ciuda unei greşeli la acest Euro, este să deschidă o dezbatere privind tehnologia, înainte de la lua o decizie", a adăugat Platini.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite